Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το τελευταίο κρασί του 2018 στην Παπαμάρκου
December 30, 2018
Η Έφη λατρεύει το ασήμι, την Παπαμάρκου και τους ανθρώπους της
January 19, 2019

Η Βασιλική είναι η κολλητή που ήθελες να -σου- στήσει την επιτομή του style store

Η Βασιλική Μπέλλου έχοντας σπουδάσει γραφιστική, ενδυματολογία και σκηνογραφία, ήρθε στην Παπαμάρκου το 2008 γοητευμένη -ή τρελαμένη σύμφωνα με τα λόγια της- με τον πεζόδρομο, τον αέρα του νησιού όπως χαρακτηριστικά λέει. Την γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή και βρέθηκε εδώ στοχευμένα για να στήσει τον στιλιστικό παράδεισο για κάθε γυναίκα που ξέρει τι θέλει να φορέσει μακριά από τα mass brands και τις κόπιες στις βιτρίνες του κέντρου.

Η Παπαμάρκου είναι ακριβώς αυτό που με χαρακτηρίζει. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είμαι αλλού, πως θα ανοίγω την πόρτα και θα στριμώχνεται ο κόσμος στο πεζοδρόμιο ή θα περνούν αυτοκίνητα από μπροστά μου. Το ότι έρχομαι εδώ συγκεκριμένα, σημαίνει για μένα “πάω διακοπές”, είμαι χαρούμενη.

Κάπως έτσι γεννιέται το Artonomοus ως την ντουλάπα όνειρο που θα ήθελε να έχει κάθε μία στο σπίτι της με επιλεγμένα χειροποίητα κοσμήματα από Έλληνες σχεδιαστές από όλη την χώρα, φανταστικές τσάντες δια χειρός Vasiliki Bellou αλλά και υφασμάτινες, φουλάρια και μοναδικά κομμάτια ρούχων κυριολεκτικά.

Όμως το Artonomous δεν είναι απλά ένα ακόμα προσεγμένο κατάστημα. Είναι “κατάσταση”. Η Βασιλική αξιοποιώντας την κατάρτιση και την αισθητική της και έχοντας για ατού την έμφυτη θετική της ενέργεια, δημιούργησε μια ολόκληρη διάδραση γύρω από αυτό, στήνοντας το www.artonomous.gr στο οποίο εκτός από το eshop θα βρεις posts από εκείνα που βγάζουν το “στιλιστικό φίδι” από την τρύπα όταν οι αισθήσεις σου μπλοκάρουν.

Τα κομμάτια που θα βρεις στις κρεμάστρες και τα ράφια του Artonomous ανανεώνονται συνέχεια. Το μοναδικό κριτήριο για να επιλεχθεί ένα κομμάτι και να βρεθεί στα μίνιμαλ λευκά ράφια και τις κομψές κρεμάστρες του Artonomous είναι το να αρέσει πρώτα στην ίδια. Τόσο απλό αλλά τόσο ουσιαστικό. Είναι ο τόπος που θα βρεις το τέλειο δώρο για την καλύτερή σου φίλη, την μητέρα σου, ένα δώρο συμβολικό και ίσως το καταλληλότερο δώρο για την ορκωμοσία του πιο υπέροχού σου πλάσματος.

Επιμένει στους Έλληνες σχεδιαστές γιατί ειδικά στο κόσμημα μας εξηγεί πως είναι “πολύ δυνατό χαρτί”.

Αυτή την περίοδο, εκτός από τα ιδιαίτερα κομμάτια σχεδιαστών, η Βασιλική έστησε και το δικό της ομώνυμο brand “Vasiliki Bellou” υπό το οποίο σχεδιάζει μοναδικές casual τσάντες με μίνιμαλ γραμμές από τεχνόδερμα σε αρκετά γεωμετρικά κοψίματα, οι οποίες μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Οι γυναίκες οι οποίες επιλέγουν να φορούν κομμάτια του Artonomous όπως μας εξομολογείται δείχνουν δυναμικές με αισθητική, έχουν στυλ, άποψη, ξέρουν τι θα φορέσουν και δεν τους απασχολεί αν είναι ή όχι στην μόδα.

Στο Artonomous θα βρεις από την μία την Βασιλική την οποία μπορείς άνετα να φανταστείς ως την κολλητή σου. Κοινώς δεν την απασχολεί να σου πουλήσει στεγνά αλλά θα σου πει με ειλικρίνεια την γνώμη της αν το ζητήσεις δίνοντάς σου ιδέες και από την άλλη θα κοιτάξεις γύρω σου και με την πρώτη ματιά θα βρεις τουλάχιστον τέσσερα κομμάτια ιδανικά για δώρα στην κολλητή σου. Ξέρεις από εκείνα που τα δωρίζεις γιατί στο τέλος ξέρεις πως θα φτάσουν σε εσένα!

***

Artonomous style & design

Παπαμάρκου 45 

Τ. 231 551 8333 

Facebook 

Website 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *