Οδός Παπαμάρκου, ένα εθιστικό κράμα παράδοσης, κουλτούρας και σύγχρονης αστικής δημιουργίας. Το Papamarkou Street, ο διαδικτυακός τόπος που γεννήθηκε πηγαία από τον δρόμο και τους ανθρώπους του, είναι εδώ για να δώσει στη Θεσσαλονίκη μία καθημερινή ματιά όσων συμβαίνουν στο πιο ιδιοσυγκρασιακό πλακόστρωτο του κέντρου της.

Το «κρυφό» για πολλούς στενό της Παπαμάρκου, κέντρο – απόκεντρο στην σκιά της πλατείας Άθωνος και της Αριστοτέλους, συγκεντρώνει αβίαστα  δημιουργικούς και ανήσυχους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης, που επιλέγουν να στήσουν τις επιχειρήσεις τους στα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια ανάμεσα σε παραδοσιακές επιχειρήσεις –τρίτης πλέον γενιάς – του δρόμου.

Η Παπαμάρκου αποκτά νέο αέρα, με αρχιτέκτονες, φωτογράφους και designers να δραστηριοποιούνται πλάι στα παραδοσιακά καταστήματα καλαθοποιίας και δημιουργούς κοσμημάτων, vegan chefs και δημοσιογράφους δίπλα στο αυθεντικό μανάβικο της γειτονιάς και το διαχρονικό παπουτσάδικο, δημιουργώντας το πιο ιντριγκαδόρικο σκηνικό αρμονικών αντιθέσεων στο κέντρο της πόλης.

Άλλωστε έχεις να κάνεις με τον δρόμο: λίγο βρώμικο, κάτι από ιστορίες με business, πολλές ιστορίες γενικά και σίγουρα ιστορία σκέτο. Συνέχεια, δημιουργία, πρόσωπα και μια ιστορική γειτονιά της Θεσσαλονίκης σε νέα διάθεση εξωστρέφειας και επικοινωνίας.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπο, γνωρίστε την ιστορία του δρόμου, συστηθείτε στους ανθρώπους του, ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις, βρείτε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ και παρακολουθήστε όσα συμβαίνουν καθημερινά στο πλακόστρωτο. Περπατήστε την  Παπαμάρκου και μοιραστείτε την εμπειρία.  Γιατί περί εμπειρίας πρόκειται.