Το cafe Bazaar είναι ένα από τα πρώτα bistro της Θεσσαλονίκης. Γνωστό σε όλη την πόλη για την φιλοσοφία, την αύρα και όσα ζεις εντός του. Εδώ που συναντιούνται λογοτέχνες και ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες και ακτιβιστές, ο καστανάς της γειτονιάς και η ίδια η “γειτονιά”.
Ο Μπάμπης Δασκαλόπουλος, η ψυχή του bistro και μία από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες της Παπαμάρκου, εδώ και δεκαετίες στήνει στην κουζίνα του Bazaar, τις πιο ρουστίκ γεύσεις από το παρελθόν της πόλης δένοντας αυτές αρμονικά με το σήμερα, προσθέτοντας στη σύγχρονη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης, γερές καθημερινές δόσεις γεύσεων και αρωμάτων – κανονικά ταξίδια στο παρελθόν και το μέλλον της.
Ο Μπάμπης ετοιμάζει αποκλειστικά για την ημέρα του Papamarkou Street Fest, μοναδικές street food προτάσεις.
Βγάζει την “κουζίνα” του στον δρόμο, μπροστά από την χαρακτηριστική πόρτα του Bazaar και από τις 20.00 μέχρι και το τέλος του Fest σερβίρει για την ημέρα μπύρες βαρέλι αφιλτράριστη Corfu και Red Ale Corfou, λευκή σαγκρία, hot dog του Sary από την Δράμα με ξινολάχανο και σπιτικές σάλτσες, pulled pork burger και κρύα σάντουιτς.