Στο Bazaar οι εποχές μετράνε αλλιώς… Cafe Bazaar | Παπαμάρκου 34-36
Στην πιο cozy ατμόσφαιρα που μπορείς να ζητήσει και να λάβει ο πιο απαιτητικός εξερευνητής του κέντρου της Θεσσαλονίκης, το Bazaar εδώ και δεκαετίες στήνει γύρω από τα τραπέζια του μερικές από τις πιο δυνατές γαστρονομικές και όχι μόνο εμπειρίες στη Θεσσαλονίκη.
Τους χειμώνες δε ξέρει να τους απογειώνει με λάτιν, τζαζ, ταπεραμέντο και καυτές σούπες. Τουτέστιν αφεθείτε και περάστε την πόρτα πίσω από το σήμα κατατεθέν εδώ και δεκαετίες στην Παπαμάρκου. Ξέρετε, στο πλακόστρωτο, στο αμπέλι με τα λαμπάκια…
Πρόσφατα συνέβη αυτό:
Σταθερά στην κουζίνα του συμβαίνουν αυτά:
Από Μάγουλα μοσχαρίσια “μπραζατα” όπως λέει και ο Μπάμπης να λιώνουν στο στόμα μέχρι την επική Κρεατόσουπα με σπιτικό τουρσί, καρότα και πατάτες για το κρύο αλλά και ζεστή κρεμώδη σούπα με μανιτάρια plevrotus και porchini.